H&M stuffs

Ja, ni kanske har märkt att jag gillar H&M? De har så snygga grejeeer. Det är billigt men jag tycker ju om så mycket så det blir så förbaskat dyrt om jag ska köpa allt, så det finns inte en chans att jag har råd! :(

detaljer

Detaljer av mina smycken jag har på mig idag. Guldklocka från Ur&Penn och guldarmband från H&M.  
 

Bianca II

Hej! Jag vet, sämst uppdatering någonsin. Ber så hemskt mycket om ursäkt men det har varit fullt upp med livet plus att jag inte har så många bilder att variera. Det ska försökas ändras nu, så det blir lite mer regelbunden uppdatering. Kramar 

snyggt från H&M

Allt hittar ni på H&Ms hemsida, HÄR
 
 

tisdag 20 augusti

Idol och svenska hollywood fruar på samma dag, kan det bli bättre?! Inte enligt mig, så nu ska jag forstsätta kolla så hörs vi mer imorgon. kram.

händerna upp i luften

Två bilder till från idag. Nu ska jag sova, godnatt!

Bianca

Idag var det bättre väder så jag och Bianca passade på att fota idag istället, efter skolan! Vi slutade tolv och det enda vi gjorde var att få information och göra fruktsallad så det var en ganska chill förstadag! 
 

Fanny II

Imorgon börjar jag skolan! Det var värst vad sommarlovet skulle gå fort! Och när dessa bilder fotades var det den sista varma dagen på sommarlovet. Oj ja, nu börjar allvaret. Sista året på högstadiet och sen är det dags för gymnasium, det går snabbt. 

spindelnät

Det är så otroligt hur ett litet djur kan göra såna konstverk. Tyvärr blev själva spindelnätet i oskärpa men men, gillar bilden ändå!

mirror

Tycker spegelvända bilder är cooolt!  
 

Emma & Alice

Hallå där! Jag träffade Alice och Emma en stund och fotograferade. Jag gillar bokehn i bakgrunden! 

porträtt inspo

Gjorde ihop ett litet collage av den senaste inspirationen jag har fått. Ska förmodligen fotografera Bianca på söndag så får vi hoppas det kan bli något liknande som nån av bilderna ovan.

freeedag

Det är alltid det lilla extra när det är fredag men är nog inte lika glad idag för det betyder ännu färre dagar till skolan början. Så får dra ut på varenda sekund nu i helgen! Vad känner ni inför att börja skolan?

today's outfit

Linne JC // Skinnjacka H&M // Jeans GinaTricot // Halsband H&M // Ringar H&M // Klocka Ur&Penn // Skor H&M 
 
Så här såg jag ut idag. Ovanligt många ringar för att vara mig men tycker det är så snyggt ändå! 

fanny I

Fina Fanny fick stå modell för mig idag! 

ljus och mys

(Jag fick kila in på mamma och pappas rum för att fota mot vitt bord, haha) Så jag passade även på att fota deras coola lampa. Älskar den!

wanties from...

.................................................................................................................................................................
.................................................................................................................................................................
 

vendela

(bilder från Juli) På foto: Vendela Nilsson
 
Hej alla fina! Idag har jag varit på stan med Emma och Fanny. Fick hem ett par skor, mascara och concealer. Så jag är nöjd! Jag har funderat på att göra en haul video på det jag har köpt under sommaren, vad sägs om det?

försenad outfit

Tröja, asos // Armband, H&M // Klocka, ur&penn // Shorts, bikbok // Solglasögon, lånade 
 
Jag lägger upp dessa på nytt för det var några stycken som undrade var jag hade köpt allt. (klantigt av mig att inte skriva det, jag vet)

jag tipsar

Ta gärna några sekunder och följ mina tumblr konton. (Klicka på bilderna för att komma till dem.)
 
Det skulle uppskattas.
 

closeup

Åh, vad jag vill ha en liknande fotografering igen. Men skulle inte tro att Mira ställer upp på det, tyvärr. Får hålla tummarna.

solnedgång

Det har varit så tråkigt väder de senaste dagarna, därav inte så mycket fotografering. Vi får hoppas på bättre väder den sista lediga veckan för har så mycket inspiration! 

roomtour

Nu har ni en hel view på mitt sovrum. Tyvärr vet jag inte hur man lägger till musik. (Har ingen musik på datorn) men ni får sätta igång er favoritlåt istället så blir videon kanske lite bättre ;)
 
Så enjoy! Och glöm inte att prenumerera på mig: MIN YOUTUBE KANAL

blommor

Jag har både skaffat mig flickr och tumblr så om ni vill följa mig där så är det hur kul som helst!
Flickr: lovamollern
Tumblr: lovamollern
 
Jag har även instagram och weheartit:
Instagram: lovafoto, lovamnilsson
Weheartit: lovamnilsson

redigerings tips

Jag fick en fråga om jag kunde visa hur jag redigera de senaste bilderna. Så här kommer ett snabbt inlägg om hur jag gjorde. Väldigt enkelt!
Jag öppnade bilden i gimp.
Klickade mig fram till kurvor och ändrade så det ser ut så där. Något man kan utgå ifrån är att börja göra kurvan som ett S. Om man provar sig fram ser man vad som blir bra och tvärtom. Jag har bl.a. dragit upp ljusstyrkan och jämnat ut bilden.
 
Hoppas detta hjälpte och kommentera gärna om ni vill ha fler såna här inlägg!
  

tjuvkik på mitt rum

 
(Jag vet, inte så jätttebra bilder)
 
Detta är en liten del av mitt rum. Tänkte göra en roomtour om det skulle varit kul? Själv tycker jag det är kul och inspirerande att kolla hur andras sovrum ser ut. Man får alltid nya idéer! Så ni får gärna kommentera om vad ni tycker om det.
 

permanentat hår

Jag skulle lätt fixat mitt hår som på bilderna om jag bara visste hur jag skulle se ut i det. Tycker det är så fint med så lockigt hår och har sett en massa inspiration och blir så sugen att sticka till frisören, Men det får väl vänta tills jag tänk igenom det hela, hihi. 

skratt förlänger livet

fina Emma.

fjäril

woop woop! Jag har beställt 100 bilder från photobox så ååh vad jag längtar tills de kommer. 

Emma

Vad tycker ni om redigeringen?


strandkväll

 
Igår kväll var jag och grillade tillsammans med 11 andra, och det inkluderar nästan halva min klass. En perfekt kväll med fin solnedgång! Så det var lyckat.
 

inspiration

Detta är få av många saker jag skulle vilja införskaffa mig till mitt rum. Andra saker är kuddar, dekorationsstege, bordslampor, ljusslingor, och ljuslyktor. (Men det gick inte att spara de bilderna från Åhléns)
Eftersom det kanske är lite svårt att se vad allt är så från vänstra hörnet:
1. Påslakan
2. Påslakan
3. Spegel
4. Magnettavla (t.ex. ha foton på bl.a.)
5. Hylla
6. Galgar
7. Förvaring (t.ex. pennor, sminkborstar m.m)
8. LED lampor
9. "Snöre" (fint att sätta upp foton med ex klädnypor)
10. Hylla för tavlor/böcker
11. Magneter
12. Förvaring av tidningar/papper m.m
 
Allt detta kommer från Ikea och kostar mellan 15-499kr.

galler

(no makeup)
Hej finisar. Imorse stack jag och familjen till stranden och åt frukost. Mysigt! Men efter en stund kom en massa rapsbaggar (eller vad de heter) så vi stack efter en timme. Men man hann ta ett dopp. Ikväll ska jag på födelsedagsfest hos en kompis. Vi hörs!
xo

RSS 2.0