landat

Nu har vi landat och åker buss från Mora till Sälen! Willie


jag flyger imorgon

Godkväll bloggen! Imorgon ska jag till Sälen (vet inte om jag sagt det men nu vet ni det i alla fall) jag flyger dit och stannar där till söndag. Ska bli så skönt! Det kommer bli inlägg även när jag är där, men mobilinlägg. Bättre än inget! Ha det super!


Veckans cover - Fix you - Coldplay

Så, nu uppe på bloggen! Dela och allt sånt så är ni bäst!

snart

Längtar sååå till sommaren! 5 månader kvar.
 
Btw, har gjort en ny cover som kommer upp på youtube om fyra minuter. Så antagligen när du ser detta är den redan uppe, eller till och med så är den uppe på bloggen så kika vettja! Glöm inte prenumerera, gilla, kommentera och dela mina covers <3

........

Tyvärr blir det ingen "veckans cover" denna veckan, har varit förkyld och pratar/sjunger fortfarande som jag var jättetäppt i näsan. Det blir en cover tidigare nästa vecka istället.


ett skratt förlänger livet

Åh, dessa bilder kan jag aldrig tröttna på. De allra första porträtten jag fotade med min systemkamera och 
de absolut härligaste porträtten jag har fotat!   

det är nästan ett år sedan

dessa bilder tog jag för snart ett år sedan, det var i mars. Det känns inte alls länge sen men oj vad tiden går!

två frågor

Vad gillar du mest att fota? 
Människor, alltid kul!

Hur länge har du sjungit och spelat gitarr?
Jag har sjungit enda sen jag var liten, då menar jag när jag började prata. Och gitarr började jag med för 1½ år sen och är självlärd, men jag har gått på piano från 4:an till 6:an.
 
Om ni har frågor och gillar såna här inlägg är det bara att fråga på, så svarar jag i såna inlägg! 

my eye

Häftig bild på mitt öga, man ser verkligen detaljerna i det. Haha, man t.o.m. ser att fönsterna speglas i ögat. Det enda jag har redigerat i bilden är att jag har ljusat upp pupillen lite. Ska verkligen försöka rita av det någon dag! 
 
(Nej, jag är inte uppe så här tidigt och skriver ett inlägg på bloggen, detta är ett tidinställt inlägg för jag ville det skulle uppdateras) ses efter skolan. 

vattendroppar och bokeh

Hej! Bilderna tog jag i höstas 2012 och tycker den första bilden är jäkligt cool faktiskt, hihi. Tyvärr är det inte världens bästa kvalité på bilderna men får duga ;) Ska snart sova och ska till skolan, första gången på tre dagar, imorgon. Känner inte alls på hugget för det!! But I have no choice men det är ju fredag imorgon så får tänka positivt. 

hello

(innan jag blev sjuk, ja)
 

onsdag och jag är sjuk

Detta är bilder från när jag fota med Fanny.
 

Igår blev jag sjuk och stannade hemma från skolan och så blev det idag också. Förkyld och har en illa mående känsla i halsen (väldigt konstigt). Hmm, vad ska jag mer säga. Har aldrig något intressant att berätta. Så om ni har något förslag på vad jag kan skriva om så kommentera det. Tack! 

random bilder från mobilen

Godkväll bloggish! Gjorde snabbt ihop ett collage för orkar inte göra inlägg på datorn, aa, är lat idag! Börjar bli sjuk också vilket inte är kul. Hoppas ni mår bättre än mig så hörs vi imorgon, kram.


Veckans cover - Fix a heart - Demi Lovato

Veckans cover uppe! (haha  ja, jag tappade texten där ett litet tag) men hoppas ni gillar det. Ni är bäst om ni prenumerar, gillar, kommenterar eller delar! Tack!

♡♡♡

Hej! Dessa bilder har min lillasyster tagit på mig. Det blev ofta mycket bakgrund på bilderna så har fått beskära och en massa för att de ska se någorlunda ut. Men för att vara inomhus bilder blev kvalitén väldigt bra (vilket jag inte är van vid, hihi) 

helg jao

Hej! Jag gillar egentligen inte att visa en julbild nu, oredigerad dessutom men har nya bilder i kameran från att jag och Fanny fotade lite idag. Så de kommer upp imorgon, plus en cover förmodligen!  Ni får ha en toppen helg, see ya tomorrow! 

mira

Fyra brusiga men söta bilder på min syster. 
 
Nu ska jag kolla på "så blev vi svenska Hollywood fruar" som jag missade när det sändes. Ses!

veckans cover - Payphone

Godkväll! Nu är veckans cover upplagd. (ni får ignorera refrängerna..) 
 
Bye bye <3

raketer

Äntligen jag har fört över bilderna till datorn och såhär blev mina raket bilder. Lite coolt! Har också spelat in en cover idag så den kommer upp senare ikväll. Ha en fortsatt trevlig dag, kram! 

godnatt

Sov gott finfina bloggläsare!


skolan har börjat

Nu har den tråkiga skolan börjat och jag var inte alls på humör för det!! Nej, nej, nej.
 
Har inte orkat med, eller hunnit föra över bilder till datorn heller så alla nyårsbilder kommer komma upp sent, för sent, men eftersom jag inte har andra bilder jag tagit får de komma upp ändå. Bjuder också på en finful bild på mig eftersom datan är tom på nya bilder.. 
Men, vill också säga att veckans cover kommer upp innan veckans slut. Kan ju vara att jag inte hinner nu på vardagar eftersom skolan är igång och så, just so you know. 
Jag har köpt mikrofon nu men något jag inte visste var att man behövde en till grej för 1400:- för att den ska fungera, så jag kan inte använda den förrom två månader, låååång tid! Haha oj vad jag babblar, hoppas ni hängde med.. Aja, nu säger jag hejdå och sticker in i duschen så hörs vi imorgon.

tisdag

Sista dagen på jullovet! hade gärna haft lov någon vecka till, är inte alls taggad för skola!! Får njuuuuta nu.
När börjar/började ni skolan?


bild i repris

hej alla fina! Något jag inte har sagt är att jag har tagit hål i örat. Har redan två hål (som jag tog när jag var 5 år) men alltså, bredvid det andra i höger öra. Jag fick presentkort i julklapp för håltagning så passade på nu innan skolan börjar då man kanske inte hinner. 
 
Och om ni har förslag på vad jag kan sjunga för covers så kommentera det! Det blir jag tacksam för.

förra årets porträtt

Några få, få, få porträtt under året 2012. Och som ni kanske vet vill jag jättejättegärna ha många fotojobb under detta året också så ställ gärna upp. Gratis såklart! Så om du är intresserad att bli fotograferad av mig under 2013 så hör av dig till: [email protected] -så får du veta mer.  

veckans cover - I won't give up

En ny cover. Kanske inte den bästa videon, är förkyld så jag ser lite trött ut o.s.v. Men om du vill se fler videos i framtiden så prenumerera på Lova Möller-Nilsson på youtube. Gilla, dela, kommentera också såklart! Tack! 

teckning - öga

Denna bilden gjorde jag idag. Kom på efter jag tagit kort på teckningen att jag råkade skriva -12 istället för -13, haha, strunt samma! Säg gärna vad ni tycker om den.
Godnatt <3


RSS 2.0