höstfärger

Det var länge sen jag visade natur bilder så det här är det jag har att visa. Bilderna blev kanske inte så jättefina och inspirerande men nu när alla löv har trillat av träden finns det nästan inget att fota när det gäller natur så fick passa på. 
 
Imorgon ska jag till det nya köpcentret, Emporia. Och jädrans vad kul det ska bli, har längtat nu sen det öppna. För er som inte har hört talas om det så är det nordens största köpcenter som ligger i Malmö och öppnade för inte så länge sedan. Jag, mamma, Mira och mormor ska ta tåget in till Malmö och SHOPPA.  

två teckningar

Den till vänster gjorde jag idag och den till höger ritade jag igår. Det blev fantasi bilder. När jag ska rita av någon blir det aldrig likt så det blir alltid bättre när man inte behöver tänka på att det ska bli så likt som möjligt, hihi.
Har aldrig riktigt tyckt om att rita för det har aldrig blivit bra, men har inspirerats av andra och har då fått intresset att försöka på nytt och jag märker att man utvecklas för varje bild man gör!
Vad tycker ni om porträtten?

höstporträtt

Färgerna är så fina på hösten! Älskar! Detta är några bilder från i fredags på fina Bianca. Jag är väldigt nöjd med dem och har fler att visa någon annan dag. 
 
Har ritat en del på sista tiden också och tänkte dela lite bilder på teckningarna senare ikväll. 

en höstdag

Hejsan! Man kan väl säga att det lövet var väldigt, väldigt stort, haha! Coolt.
 
Det blir ju vintertid imorgon, så alla vet det! Kan vara bra att vara förberedd, man vet aldrig vad som kan hända..

ekar

Det har ekat lite tomt här i veckan men har verkligen inte haft till att blogga. Men nu är det HÖSTLOV och det är ju så himla gött. Veckan efter ska jag ut på prao så det är ju ännu mer gött!
 
Har fotat Bianca idag, och ovanför ser ni en bild! Så nu har jag i alla fall bilder som jag redigerat så det kommer nog förbättras med uppdateringen.
 
Ha det bra!

Jag har ritat

Något jag aldrig gjort innan, ritat porträtt! Visst, har ju försökt men har ju inte blivit så "verkligt" (eller vad man ska säga)
Ni kanske ser vem han till höger är? Douglas booth, Kyle från lol ;) hon till vänster vet jag inte vem det är, rita bara. Men är faktiskt riktigt nöjd, för att vara jag liksom.
Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt!


löv i hand

har en massa plugg så nu ska jag återvända till helvetet, ses!

kväll

får bli en arkiv bild då jag har lite bildbrist just nu.
 
Hej gott folk! Börjar känna mig bättre men har fått hosta och mer astma än innan. Men det går nog över om nån dag.
Om ni vill berätta för mig vad ni vill se i bloggen så får ni jättegärna göra det genom en kommentar. Vill ju att ni ska gilla att läsa och kolla på bilder på min blogg så det hade ju varit utmärkt! Så gör det! 
 
Med detta säger jag godnatt, och sov så gott! Hörs imorgon.

följ mig på instagram @justlova

Följ mig på instagram för att följa med mitt liv lite mer. Där uppdaterar jag med bilder som jag både delar med mig på bloggen och även mer vardag m.m. Så tack på förhand!

A girl III (det sista)

Nu har jag visat nästan alla bilder från i söndags. Så hoppas ni njöt, nej men hoppas att ni tycker det är kul med porträtt bilder. Jag tycker i alla fall det är intressant att kolla på det och tycker också det är mycket roligare att fota porträtt än natur. 
 
http://juliettesays.blogg.se/ och http://shal.blogg.se/ är två bloggar som inspirerar mig jättemycket, inte med porträtt foton utan mer kreativitet och det är något jag vill bli bättre på att fota. Men det blir aldrig av riktigt! Tycker ni ska kika in där, verkligen värt det! 
 
Ha det bra, kram.

A girl II

Japp, jag är hemma från skolan idag. Förkyld och ont i halsen. Och sån otur jag har så var detta en av väääldigt få dagar jag inte ville vara hemma från skolan. För att min klass ska spela laserdome idag och det är ju otroligt sällan sånt händer, så it sucks! 
Men gjorde chokladbollar som snart är uppätna, får ju ha lite vardagslyx.  

fototävling hos Maja

fotogeniquee.blogg.se har nu en fototävling där jag deltar med denna bilden. Temat är, en bild du är nöjd med och man kan vinna ett presentkort från kamda.se. Skulle kunna tänka mig vinna denna IR-fjärren
Länk till tävlingen HÄR
Länk till sheinside.com HÄR 
 

A girl


Viggo från somras

Magiska ögon
 
Om det är någon som vet hur man gör så bilderna ändras i headern får ni jättegärna skicka någon länk eller nån snabb förklaring i kommentarfältet, tack!

8 oktober

Åh vad Bianca är fin! Är jättenöjd med bilderna, verkligen.
 
Nu ska jag plugga, hejdå!

hello autumn

Hej! Det blev en fotografering idag tillsammans med Bianca som var jätteduktig framför kameran! Fick jättemånga fina bilder på henne så det kommer att komma upp en del bilder på henne framöver, blandat med lite annat också såklart. 

jag

 
Som ni ser har jag ändrat lite i designen. Vet inte om jag tycker om det eller inte, men det får se ut såhär en liten stund så får vi se vad som händer sen! 

vattendroppar

Kamera: Canon EOS 1100D | Objektiv: Canon 50mm f/1.8 | Tagen av mig

6 oktober

På bild: Vendela 

oredigerad

Hejsan! Har brist på bilder just nu. Ska ut och fota höstbilder senare så då kommer ju kameran bli full med bilder igen. 
Jag och Bianca hade bestämt att höras av i helgen angående fotografering men eftersom hon inte svarar på sms så får vi se vad det blir av med det :( 
 
Ha det bra, kram.


det blir mycket Mira

Känner att bloggen är fylld med bilder på Mira just nu, tror att både ni och jag vill ha lite mer variation så jag frågar: Vad önskas? Alltså, har ni något tips på vad jag kan fota?
 
Glöm inte att rösta på mig, nr 5 HÄR!!!!!

blev finalist

Jippi. Blev finalist i Linneas fototväling! Tredje gången jag valdes ut. Och vill så så så mycket vinna. Man brukar ju säga tredje gången gillt. Så klicka HÄÄÄR och rösta på nummer 5!!!!
 
Tack på förhand.
 

regnbåge

bild från sommras
 
Hej hej! Har en massa läxor och prov denna veckan så har inte så mycket tid att sitta vid datan, så gör detta inlägg för att mest uppdatera.
 
Ha det bra!

oktober är kommen

 
Första oktober. Nu är den riktiga höstmånaden kommen. På med stickade tröjor, halsdukar och vantar. Har införskaffat ny vinterjacka som man snart drar på sig också. Får lära mig dricka varmchoklad och te då det är så mysigt att dricka nu på höst kanten.
 
Bilderna är tagna idag, på lillasyster. 
(och fotograferingen som skulle ske i helgen blev inte av då Bianca inte mådde så bra, så det får bli en annan dag)

Känner också att desigen behöver uppdateras till lite mer höstigt, får se när det blir av.

RSS 2.0