love. when. you. smile.

Tyckte rubriken blev hur bra som helst
 
God midnatt! Förlåt att bloggen varit oaktiv nu några dagar, har varit mycket i skola och sånt. Hoppas ni förstår.
 
Har varit ute och fotat Mira härrom dagen och här är några bilder. Det blev inte så många då det var kallt ute och Mira inte är så uthållig. Till helgen ska jag fota Bianca (om det inte är storm ute) men vi får hoppas på fint väder och fina löv! 
 
Godnatt och sov gott.

måndag måndag måndag

Lite mer awesome inpsiration till höst. 
 
Jag får förlåta er som ville att jag skulle lägga upp saker jag fick när jag fyllde år och sånt. Men bilderna jag tog blev inte alls bra, så ska ta om de imorgon. Så jag lovar att det kommer upp på bloggen!    

tävlar hos Linnea

Är med och deltar med denna bilden i en fototävling HÄR och tävlar om DENNA REFLEXSKÄRMEN  från http://www.kamda.se. Skulle vara jättekul och vinna då jag känner behov av en lite större reflexskärm som kommer användas flitigt, så nu håller jag bara tummarna!

höstinspiration

bilder från weheartit.com
 
Åh, vad jag har fått mycket inspiration nu. Hoppas på många porträtt fotograferingar i höst då min hjärna har en massa ideér. 

tjugotredje i nionde

 
Dessa bilder tog jag 2011-10-12. Och oj vad jag vill göra en liknande fotografering, samma dag med samma
människa! Då skulle man kunna se hur man "förbättras" under ett år. (Nu är det bara att min syster ska gå med på detta också)
 
Vaknade imorse med regn som öser ner. Tycker det är så mysigt på nåt sett. Man ser att löven på träden börjar ändra färg och ja, höst. 

och så var det lördagkväll

Hej! På bild är det min kusin Ellen, 11 år. 
 
Jag har varit på väla idag och fått med mig hem några plagg, kommer visa vad jag köpt imorgon. 
Har också fått mejl från Bianca, en kompis till mig, om att hon är frivillig att bli fotad. Lika så från Emelie, (kompis till min kusin.) Och det är ju en början i alla fall.
Mejla mig om du också vill bli fotograferad: [email protected]  

free fallin'

Hej! Sitter i min säng och lyssnar på John Mayer, han är så jäkla bra! Så mysig röst. 
 
Ni får jättegärna höra av er till mig om ni vill bli fotade av mig. För att veta mer info så skicka mejl till: [email protected]

Jag och Bianca i skolan

Jag, Bianca och den fina spanska boken i skolan! Ha en fortsätt trevlig dag! ;)


vill du bli fotad av mig?

Hej! Har tänkte länge på att börja fota andra människor än min syster, kusiner och andra nära vänner. Skulle vara grymt kul om just du skulle vilja bli fotad av mig. Om du bor i Ängelholm eller kan på nåt sett ta dig hit och är intresserad av detta, så hör av dig, email: [email protected] Då kommer du få mer information om hur jag tänkt mig. (såklart gör jag detta gratis) 

19:21

Hello, har varit en helt vanlig dag förrutom att jag och mamma stack till Lager 157 efter skolan, för att jag ville hitta lite kläder. Hittade en jättefin Svea tröja. Och till helgen ska jag till väla för jag har pengar att spendera så då tänkte jag lägga upp bilder på mina inköp och vad jag fick när jag fyllde år, kanske blir en video (om jag har tid). Vad sägs om det? 

fantasi


Två (fyra) bilder på min fina syster. (fick inte riktigt till skärpan på ögonen på sista bilden men aja).

Har haft en toppen födelsedag! Släkten kom i eftermiddags och jag bjöd på kakor och daimtårta, gott? Aa! Nu ska jag sova gott och drömma sött, och det får även ni göra :)
 
Glöm inte att rösta på mig HÄR, bidrag nummer 3!

rösta på mig!


Wiie, blev en av sex finalister hos Hanna. Är bidrag nummer tre så klicka HÄR och rösta. 
Fyller ju år idag så det blir ju en jättebra present om jag vinner :D

bild från förra hösten

Här är en bild på mig och fina Emma som Alice tog på oss för snart ett år sedan. Oj, vad tiden går fort, känns som detta var tagit för bara nån månad sen!
 
Och imorgon är man ett år äldre, 14 år! 
Nu ska jag sova för att sedan vakna av tre vakra sångröster ;) 

sånt där

Godkväll! Det har varit fullt upp med skola och allt så bloggen har fått ligga lite åt sidan nu. Fyller år om två dagar, wiiie, så ska ha lite tjejfest imorgon och på söndag kommer släkten :D 
 
Sov gott alla fina.

forest #1


Här blev det Vendela på bild och jag bakom kameran. 
 
Nu blir det att plugga, spanska, so, engelska  :(

speglas i vattnet


Vi sjunger


forest


Jag har varit med Vendela idag. Hennes blogg: http://fotografnilsson.blogg.se/. Vi gick ut och fotograferade. På bilderna är det jag, (Vendela har då tagit dem). Kommer lägga upp fler från dagen under veckan!

fototävling hos Hanna

Är med och tävlar Här  och tävlar om detta stjärnfilter. Temat är porträtt och och det är då denna bilden jag tävlar med! 

misslyckad fotografering

Igår försökte jag och min syster på det här med att ha en ballong med vatten och ta håll på den och fota då vattnet precis kommit ut ur ballongen och formas som en ballong, ja, ni kanske förstår? Men det gick ju inte så bra. För det första hade vi inga runda ballonger, utan bara såna avlånga. Och sen fota jag alldeles för tidigt eller försent. Så här blev resultaten i alla fall. Totalt failade.
create an animated gif
Nu ska jag och Mira gå och lägga oss. Godnatt!

hejsvejs


ni får leva med fler arkivbilder.
 
Hej! Har tagit skolfoto idag. Det enskilda kortet såg jag ju förjävlig ut. Usch, fy, blä. Får ju hoppas själva klassfotot blev bättre (fick inte se det). Så nu längtar jag efter att skolkatalogen ska komma. 
 
Har matte och svenska att göra nu, vi skriver en krönika om facebook (enskilt) på svenskan, så nu när jag varit sjuk tre dagar så ligger jag lite efter så får ta igen det nu!  så så så....
 
Fyller år om 10 dagar också! Wiho. Dagarna får gärna gå lite fooortaree! :D
 
Ja, hejsvejs

Chokladmuffins och hallon

Hej alla glada! Har varit hemma idag med, så hade tid att göra chokladmuffins och såklart har jag smakat på de! Goda blev de kan jag lova ;) känner mig bättre idag som du är, så ska till skolan imorgon och det är även skolfoto och det vill jag inte missa.

Instagram: @justlova
Följ mig om du inte redan gör det.


deltar i fototävling

Jag tänkte delta i en fototävling som http://justgalaxe.blogg.se har just nu, med denna bilden. Temat är sommarminne. Denna bilden tog jag i början av sommaren när jag tog bilder tillsammans med min kusin.
 
Man vinner en produkt från tvspelsweb, värde 200:- och om jag vinner skulle jag vilja få detta motljusskyddet som jag önskat mig länge. 
Länk till tävlingen: justgalaxe fototävling

hatar att vara sjuk

Hej! Är hemma från skolan idag. Jätteförkyld och ont i halsen som in i! Usch usch usch.
Hoppas ni har det bättre! :)


RSS 2.0