hej

Åh, jag har så många bilder att redigera, men jag har ingen tid. Får planera bättre..
 
Jag får ursäkta för den sämsta uppdateringen, ever! Men för stunden har jag ingen blogglust alls. Vet att sånt är tråkigt att läsa men så är läget. Ska försöka få lite blogginspiration och sånt så får vi hoppas på att blogglusten kommer tillbaka. Kramar på er så länge så hörs vi när vi hörs! Ni är bäst.

nu är min låt på youtube

Jag har tagit min tid och spelat in min låt med min mikrofon. Tråkigt nog hör man inte så jättestor skillnad på ljudet men men. Dela gärna med era vänner, och gilla, kommentera och börja prenumerera: Lova MN.
 
TACK!

porträtt med bokeh


syster och syster

En bild på mig och Mira, och fler kommer. 
 
Iiiinget speciellt händer i mitt liv just nu. Det är därför jag inte har skrivit så mycket på sistone. Så ja, vi hörs imorgon.

Ellen

Porträtt på en tjej som inte har visats så ofta på bloggen förut. Det är min kusin Ellen, även syster till Vendela som ni sett fler gånger. Fler bilder på Ellen och Vendela kommer.
 
Jag ska också försöka spela in ny cover så fort som möjligt, men har bara inte besämt vilken låt än. Den låten jag lagt upp (egna låten) vill jag så himla gärna göra en studioversion på, så hoppas jag kan få tillgång till det! Men håll ut så länge.

tjugonde april

ojoj vad jag är trött nu. Mamma har lite fest för att hon fyllt 40 år och nu är jag helt slut, så får ta och lägga mig nu. Imorgon ska jag förmodligen fota Bianca och Johanna om det är fin solnedgång så får hålla tummarna för det!
Godnatt och sov gott.

motljus

igår kväll var det så himla fin solnedgång så jag passade på att tvinga ut Mira att bli fotograferad. 
fler bilder kommer.

the cup song: call your girlfriend

Jag och min syster spelar och sjunger call your girlfriend av robyn.


sommar blommor 2012

men åååh vad jag längtar till sommaren nu. Alla härliga fotograferingar man kommer ha. Är även peppad på att göra en sommarfilm. Ja, jag orkar inte att gå inte på hur jag tänkt det men det är ett måste innan sommaren är slut..
 
glöm inte prenumerera på mig på youtube: Lova MN
instagram: lovamnilsson
email: [email protected]
test for friends: Lova M

believe [full version]

Gjorde lite miss i slutet men strunt samma.
Ni får jättegärna dela videon med era vänner osv, tack!


lillasyster

Godkväll fina läsare!
listen to music och kollar på kamera objektiv. Funderar på att köpa en mer avancerad och bättre kamera efter sommaren eller att köpa ett väldigt bra objektiv, hmm, ett riktigt svårt beslut! Men har ett tag på mig att bestämma mig, hihi ;)

believe

ny egenskriven låt, dock inte helt färdig. (Det fattas ett stick) men det kommer.
gilla/kommentera.


snödroppar

heeej! känner att veckans cover inte har varit regelbunden på sista tiden. Det beror på att jag haft mycket att göra och inte riktigt vetat vilken låt jag ska spela in. Vill ju också få användning av min lilla hemmastudio men det är så mycket som ska göras iordning med det så har inte haft tiden och orken. Men det har ju i alla fall kommit upp lite spontana vloggar via videofy, och om du har missat några där ifrån så kan ni söka: lovamn, och börja följa mig där.
 
Fick också reda på att jag inte gick vidare i lilla melodifestivalen, vilket var en hemlis tills jag visste vad. Är faktiskt lite deppig över det. Men nu ska jag fantome kämpa extra för att uppfylla min dröm!
 

lördag

Hej sötnosar! Idag ska jag förmodligen till väla, två kompisar till mig fyller år så ska fixa present bl.a. Hunden Alice kommer även till oss, så får vara hundvakt. 
 
Vi ses.

måndag & prao

detta är min mormor och morfars hund Alice, en dvärgschauzer, cute!
 
Hej, idag har jag praoat, hos min pappa faktiskt. Fick inte tag på en annan praktik plats så det blev som ett akutfall. Men det var inte så farligt som jag trodde. Han är idrottslärare för högstadiet och mellanstadiet och det jag fick göra var att ställa fram grejer de skulle göra på lektionen och sånt. Så ganska chill! Dock får jag vakna redan klockan 06.00 för att sedan sticka mot Hjärnarp 07.15....
Nu har jag duschat efter basketträning och har gitarren i framnen. Ses!
 

 


sjunde april

jag längtar...
jag längtar tills världen får färg igen.
jag längtar till sommaren
jag längtar till alla fotograferingar i sommar
jag längtar till alla fina solnedgångar
jag längtar till morgondagen
jag längtar...

guldlock

några få av många bilder
 
Hej! Har varit med Vendela idag. Jag besämde att locka Vendelas hår, och ja, det tog nog en timme innan det blev klart, haha. Efteråt gick vi ut och fotade. Vilket det alltid brukar göra när jag är ute och fotar så blåste det och det var kallt. Men vi klarade oss igenom det och fick några fina bilder.  
 
Har nu en massa foton att redigera, både från idag och en maaaassa från påsk. Oj vad det här kommer ta tid, men jag vill ju visa bilderna, så nu har jag i alla fall inte någon bildbrist inte!
 
Kram

Just a video

Instagram: lovamnilsson

Säg gärna vad ni tycker om låten än så länge, har jättesvårt att komma på text så ni får gärna hjälpa till!


If I was your man-cover

Hej! En ny cover. (Om vissa undrar varför jag ibland lägger upp covers här är för det är "spontana" covers jag gör här. De jag lägger upp på youtube lägger jag ner mer tid på.)


obekvämt att stå framför kameran? jag ger lite tips

three pictures on me.
 
Godkväll! Samtidigt som jag fotade Mira igår, ville även Mira fota mig lite. Jag är ofta väldigt osäker att stå framför kameran vilket jag egentligen inte vill vara. Så jag hoppas Mira vill fota mig mer så jag vänjer mig till andra tillfällen.
 
Vet själv hur man ofta inte alls vill vara med på bild på grund av att man är rädd att se konstig och ful ut på bilden/bilderna. Så när någon tar upp kameran och ska fota så där spontant när man själv inte alls är beredd på det kan det ofta kännas jobbigt! Så för att få bort den obekväma känslan tror jag nog det är ganska bra att fota med kompisar och syskon och "öva". Be de säga till om något ser konstigt ut eller att man ska göra på ett annat sett för att bilden ska se bättre ut. Det tycker jag är mycket bättre än när någon bara fotar och man själv inte vet om man ser bra ut. Sen kan man vara väldigt självkritisk vilket man får tänka på. Säga en extra gång att "den bilden blev inte så dålig ändå". Alla har vi våra brister och man tycker att "oj vad stor näsa jag har", "åh, vad mitt hår är fult" osv. Men det är våra brister som gör oss vackra och gör oss till dom vi är. Så man ska inte tänka så mycket på allt negativt. Utan ta fram våra bästa sidor och tänka positivt om dem, så börjar nog alla negativa tankar försvinna lite för varje dag som går.
 
Så för att sammanfatta:
  • Be om att få vara med på bild när du själv fotar en kompis, ett syskon eller vad som.
  • Be de säga vad de tycker du kan ändra på eller göra, t.ex. håret, hur du ska stå/sitta.
  • Be fotografen att peppa dig, säga att du är fin, att bilderna blir jättebra.
  • Ge dig själv positiva kommentarer.
  • Så kommer du nog känna dig mer säkrare vid mer spontana eller viktiga plåtningar.
Jag hoppas något av detta var lärorikt och att ni testar detta om ni får en sån där obekväm, osäker känsla när du ska vara med på bild. Så säger bara, kämpa på!

mitt påsklov

härliga foton när de inte anar något.
 
Så nu tänkte jag ta och berätta vad jag gjort på påsklovet.
Fredag eftermiddag åkte jag och min famlj iväg till Strömstad där även min farmor och farfar var och tog emot oss. De har en stuga där som det "lånar" två gånger om året. I stömstad hann jag bl.a. köpa en väska och ett par boyfriend jeans. Vi var på ett café, vilket snart är en tradition när vi är där. Vi besöker alltid det, haha. En dag åkte vi också in till Norge som ligger bara några mil ifrån Strömstad. Så vi tog bilen och körde till Oslo-Holmenkollen (där längdåkningstävlingar och sånt är). Min pappa och farfar är väldigt intresserade av skidor så de tyckte det var jättecoolt att besöka det. Utsikten från stugan är jättefin: 
 Och här är väskan jag är sjukt nöjd över att jag köpte:
På tisdag eftermiddag åkte vi hem efter en lyckad minisemester.
 
På onsdagen tog jag det bara lugnt för att vila ut mig lite. Dagen efter, skärtorsdagen, träffade jag Emma och på kvällen kom våra grannar till oss för lite "påskfest". Vi pickade ägg bl.a.
Fredagen, långfredagen, kom våra kusiner från Stockholm ner till oss (de ni sett på bild) och då även min morbror och moster. De var här till och med måndagen. (Fast de sov hos min mormor och morfar som inte bor så långt bort). Påskafton firade vi tillsammans med kusinerna och mormor och morfar, och påskdagen firades med pappas sida. Sist men inte minst kom måndagen och den spenderades sista tiden med kusinerna. Vi åkte på konstrunda, men vi besökte bara tre konstnärer sen blev det fika för resten, hihi.
 
Det var mitt påsklov. Ett bra-med-mycket-händelser-lov. Hoppas ni också haft ett bra påsklov, och ni som har påsklov nu får ha ett fortsatt trevligt lov. 

smygkik

Mira gick med på en snabb fotografering innan idag. Här är en bild och fler kommer. Nu kollar jag på kändishoppet så ska fortsätta med det så hörs vi när jag har mer tid. 

kusiner

Mina fina kusiner från Stockholm (som hälsat på oss i påsk) tillsammans med Mira på bild.
 
Har inte mycket tid på min att skriva nu så kommer skriva allt jag gjort på lovet imorgon. Men här är i alla fall några bilder på fina kusiner och syster. Har en massa fler som får visas en annan dag. 
Kram på er!
 

RSS 2.0