vart är solen?

Det har varit dåligt väder hela veckan! JAG VILL HA SOL OCH VÄRME! Tack


<3 IIII

Canon EOS 1100D + Canon EF 50mm f/1.8 
 
Det har blivit många porträtt bilder på sista tiden. Är det något som uppskattas eller vill ni ha mer variation? Jag älskar själv att fotografera människor samtidigt som jag vill att ni ska tycka det är kul att läsa igenom bloggen.
xoxo
 

såpbubblor

försökte mig på att fota bubblor när vi ändå hade såpbubblor hemma. Det gick väl sisådär men knäppte några hyfsat bra bilder i alla fall!  

alice

 
 

så mycket inspiration

åh, har hittar jättemycket inspiration från weheartit. Nu vill jag bara ha vädret med mig i sommar så liknande fotograferingar kan utföras!


vi kallar den blomma

Som ni ser har jag gjort några smååå ändringar i designen. Ändrat färgen på bakgrunden och gjort om headern. Jag har ingen aning hur min header ska se ut så den får se ut så så länge. 
 
xoxo

<3 III

Här kommer en dröse bilder på Bianca. 

fanny


(blev kanske lite rörigt med bildernas placering, men strunt samma...)

Detta är fina Fanny som jag fotade i torsdags. Det är så många bilder jag måste redigera nu så de kommer upp här på bloggen snart! Nu har jag i alla fall inte brist på bilder.

midsommar var ju igår, men...

...glad midsommar! Eller ja, hoppas ni hade en glad, trevlig midsommar. Själv firade jag det tillsammans med familjen och våra grannar och senare stack jag till några vännen och mös.
Nu är det dags för mig att sova, xoxo


pink

Hej finisar! Har jobbat idag med, vilket jag även kommer göra på förmiddagen av midsommarafton. Allt för att tjäna lite pengar, nä men det är många beställningar då så de behövde extra hjälp. I alla fall, det har varit stekhett väder ute idag, nästan för varmt! 
 
xo

sister, you make my day

checka min weheartit: lovamnilsson


everything happens for a reason

 

<3 II

har jobbat idag. För er som inte vet så säljer jag jordgubbar m.m som sommarjobb. Förutom att det tar nästan 30 minuter att cykla så är det ganska chill!
 
Ha det bra, vi hörs, xo
 

<3

Har fotat Bianca idag och det blev sååå många bra bilder. Så nu har jag en del att redigera och fler bilder kommer efter hand. 

vilken redigering?

Vilken redigering gillar ni bäst, kommentera så blir det fest! ;)

swag

 

en tjej på gatan

Hej! Igår var jag med vendela och eftersom det var bra väder passade vi på att fota, yay. Mira ville också hänga med ut och här är två bilder, fler kommer, både på mira, vendela och mig.
 
Ha det bra så länge, kram!

Emma del 1

På bilderna är det fina Emma som för en gångs skull ville vara med på bild. Det var jättelänge sedan jag fotade henne och det var verkligen kul. Hon tog för sig och VILLE vara framför kameran, inget tvång där inte! 

Lova Maria Möller-Nilsson

Me, not sooo serious.

en vän påminde mig

Hej! ojojoj vad det var länge sen. Har verkligen tagit en lååång paus från bloggen. Har fotat en massa men har inte känt behov av att dela med mig. Har inte haft tid och ork och ingen "bloggkraft". Vi får se om jag fortsätter blogga eller vad jag gör. Om ni vill att jag forfarande ska blogga vill jag gärna veta det! Annars känner jag inte att det är lönt om ingen bryr sig. Vill själv få tillbaka blogglusten. 
 
xoxo

RSS 2.0