var ett tag sedan

Hej! Ser att statistiken går väldigt upp och ner, inte för det gör någon stor mening men ja. Ville bara uppdatera bloggen. Ska se om jag hinner lägga upp bilder och skriva av mig imorgon. har gjort så himla mycket på lovet så hinner inte med allt.
Ska nu sova gott, och ni får göra detsamma!


Norge-Oslo

Förlåt för dåligt uppdaterande. Men något jag nog inte sagt är att jag har påsklov och är i Strömstad (och Norge). Så jag har inte tillgång till internet via datorn och jag vill egentligen inte lägga upp en massa mobilinlägg, vilket jag själv tycker är sådär att läsa/kolla på. Men på onsdag blir det ändring på detta!
Kramisar


Minnen

Åh vad jag vill utomlands, sol, värme och bad. Dessa bilder är tagna från Teneriffa år 2011.


random bild och lite tråktext

Tråktext, hahah hur dök det upp i huvudet? Jaja, har i alla fall inget att berätta mer än att jag kryper ner till sängs nu och ni får sova så gott!


bloggen 1 år 2 månader och 7 dagar

Oj kan ni tänka er att jag haft denna bloggen i över ett år nu?! Hade aldrig trott att jag skulle orka hålla på så länge. Att ha denna bloggen och skriva och visa bilder och allting. Har även visat videobloggar vilket jag aldrig trodde att jag någonsin skulle visa i en blogg och jag hoppas ni på nåt sätt lärt känna mig, hur ni kan föreställa hur jag är som person. Tack vare er har jag hållt uppe mitt fotograferande och utvecklats på grund av era snälla kommentarer. Har haft mina upp och ner gångar då jag ibland tänkt att radera bloggen, men när jag får så fina kommentarer från få, men fina läsare, får jag så positiv energi och vill bara fortsätta. Så jag ska minsann fortsätta ett tag till med hjälp av er och era bästa kommentarer. Ni är bäst! 
 
Här ovan är bilder som jag någongång har visat er under "resans gång". Inte direkt i ordning men allt från natur till människor i olika årstider. 
 
xoxo Lova

veckans cover - Falling slowly

En hel version av "falling slowly" då jag spelar gitarr. Hoppas ni gillar det, så får ni dela vidare och gilla på youtube och allt. Tack!

Falling slowly-short cover

Sån här spontan. Jag sjunger, sis spelar=


LMN

Hahaha, asså har jag bara ett leende eller?! Åh måste tänka på det mer.
 
Har faktiskt redan nu börjat kolla på olika gymnasium, och visst, trots att det är ett och ett halvt år kvar så är det ändå lite kul. För ett halvår sen var jag sååå säker på att jag skulle välja inriktning med media, men nu är jag så tveksam, tänk om jag blir ännu mer tveksam när jag väl ska välja. På listan står det, musik, teater, mode eller foto! Och då vill jag helst att det ska vara en skola med bara den inriktningen. Aa, vi får väl se hur framtiden ser ut då, man ska ju inte planera allt i förväg. 

en sak

Godkväll! Veckans cover har ju inte direkt blivit regelbunden på sista tiden men jag hoppas ni förstår det pga mycket läxor och annat som kommit upp. Japp, det var det jag ville säga! Godnatt finisar.

xoxo


beautiful III

my cutie little friend with amazing eyes.
 
Hej finisar! Har skrivit klart en låt som jag har tänkt att göra en sak med. Haha, lite konstig mening men ja. Kommer inte berätta vad det är för något because it's a secret fram till i mitten av april. Så får vi se vad som händer sen. hihi.
xoxo
 

mellan inlägg

lite onödigt dock, men gör mest detta inlägget för att ni inte ska bli trötta att se Bianca på bilderna hela tiden, haha!


beautiful II

Hej finisar! Ska ni se melodifestivalen ikväll? I alla fall ska jag göra det, tillsammans med familjen. Äta glass och rösta på Ulrik Munther och Anton Ewald. Vem/vilka kommer ni i så fall rösta på? 
Ja, ni får ha en jättemysig kväll oavsett vad ni ska göra, så hörs vi.
 
xoxo

beautiful I

Hej! Del ett av porträtten på Bianca. Man kanske inte tror att det var så fint väder men solen sken så himla fint, verkligen jättehärligt ljus att fota i. 
 
Now it's time to watch PLL. See ya!

jag och PLL

Dessa bilder togs idag av Bianca. Lägger upp bilderna på Bianca imorgon.
 
Fy tusan, såg världens läskigaste avsnitt av pretty little liars precis, avsnitt 13 säsong 3. Asså, nog det läskigaste jag sett. (jag gillar inte skräck så det var läskigt för mig i alla fall) Gud höll för ögonen mer än halva programmet! Uuuh, rekommenderar att inte se det på kvällen dessutom, haha!
 
Kramisar.
 

glömt att visa


söndag tredje mars

godkväll bloggen! Det har varit en väldigt lugn dag. Varit hemma och pluggat och försökt skriva en låt. Haha, men det gick inte så bra så får försöka en annan dag. 
 
Kram.

det får mig att längta så

favoriter i repris.

Today har jag varit i stan med Fanny, vi tog en fika och gick runt i affärer. Kvällen spenderades framför tvn för att kolla melodifestivalen tillsammans med våra grannar. Anton Ewald=gorgeous! Har so prov på måndag så det har också blivit pluggning idag, och kommer bli en hel del imorgon också. Life is hard! ;)
Vi hörs mina änglar, xoxo 

RSS 2.0