Art - Cara DelevingneFörsökte rita av cara delevingne, svårt men är hyfsat nöjd ändå! Kan ni se att det är hon?

cooling

Idag har jag varit på väla och fick med mig lite saker hem. Jag skulle kunna visa det jag köpt den senaste tiden nån dag. Vad sägs om det?
 

15 årsfest

hej! igår hade jag tjejkväll med världens bästa tjejer. Vi firade mig eftersom jag fyllde år i måndags och jag fick en massa fina grejer. TACK TILL ER, ÄLSKADE VÄNNER! 
(Det verkar som de vill att jag ska skaffa pojkvän eller något för jädrar vad många kondomer jag fick, de ni ser på bilden är få av alla jag fick, haha!) JA, TACK ÄN EN GÅNG <3

Miss glossy

Loreal har nu en tävling då man kan få chansen att representera Casting Cream Gloss i kända magasin och få chans till ett modellkontrakt. Jag valde att vara med så det hade betydd så mycket om ni vill gå in och rösta på mig HÄÄÄÄR!! Tack på förhand. 

ask.fm/lovamnilsson

(bild i repris)
 
Om ni har frågor till mig så kan ni ställa dem på ask. sök: lovamnilsson så hittar ni mig.

gårdagens frukost

(haha, vi har så fula blåa skålar, men ignorera)
 
Idag har jag varit i Markaryd tillsammans med familjen och gick runder på Markaryds marknad. Det är en liten tradition vi har haft rätt länge, hihi. Fyndade faktiskt ett jättefint armband för 50kr. 
Nu ikväll kom släkten hit för vi firade mig, fyller 15 år på måndag så jag ville hellre ha fest i helgen än en måndag. Skulle kunna visa i ett inlägg vad jag fick! Riktigt lyckad dag! Nu dags och sova, natti.

be real, be you

Älskar spontana, äkta bilder
 

@lovamnilsson

 
Glöm inte att ni kan följa mig på instagram för att kanske lära känna mig bättre och hänga med på mitt vardagliga liv! Så det är bara att söka: lovamnilsson, så hittar ni mig!

roar

kanske inte de bästa bilderna men gillar dem på något sätt.
 
Hallå snyggingar! Jag har verkligen inte gjort ett duck i helgen. Egentligen var det tänkt att jag skulle fota med Vendela idag men jag är så himla lat så det har inte blivit av + att jag måste ta tag i pluggandet. Så ja, vi får se hur det blir med det. xx

ny bloggdesign

Jag har ändrat min design på bloggen. Det var verkligen på tiden. Än är den inte klar, som exempel header och så men det kommer så småningom. (Bredden på bloggen är nu annorlunda också så äldre inlägg kan se lite konstiga ut)
xx 

favorit i repris

min fina syster.

RSS 2.0