stay - rihanna - cover

nu är en cover uppe. Ville så gärna lägga upp en ny cover så det fick bli som det blev. Hoppas ni tycker om den. Prenumerera gärna på mig, sök: Lova MN på youtube.

....

Hej finisar! Ville bara kika in och säga godnatt. Ska försöka hinna med att föra över nya bilder i datorn så kommer säkert några av de upp senare. Ha en fortsatt bra kväll, eller dag, eller när nu du läser detta.

Vlogg

Bara en liten hälsning


krånglar

Jag har försökt få rätt med det här med mikrofonen och inspelningsprogram m.m. Men jag förstår inte riktigt hur det fungerar än. Ska få extra hjälp av pappa så får vi väl se om det löser sig, för i så fall kommer det upp imorgon. Men ha inte för höga förväntningar.

Kram


svar på frågestunden + haul

Så, nu är frågestundens svar uppe. Hoppas ni blev glada för att det blev ett videoinlägg. Prenumerera, gilla, kommentera så är ni bäst!

sommaren 2012

har inte kunnat fota på ett tag så visar några bilder från sommaren förra året. Åh vad jag längtar till sommaren!
 
Jag fick en fråga om när jag kommer göra en ny cover och jag har beställt ett ljudkort, det är en grej man behöver till mikrofonen, så jag vet inte riktigt när det kommer men när det har "landat" hos mig kommer det en cover. Så håll ut. 

jag är här

Hej! I sängen med min uråldriga dator och kollar på den bästa serien ever!! Ni kan nog gissa.
Jag kommer förmodligen svara på frågorna från frågestunden på torsdag, i en video, ska till väla imorgon så kan ju även passa på att visa vad jag köpte då också. Kan det vara kul?

xoxo


lördag

lördagkväll

<3

Längtar tills en ny fotografering...
 
Glad alla hjärtans dag. Hoppas ni haft en fin dag, upptagen som singel. Själv har jag spenderat denna hjärtliga dag med choklad hjärtan och kollat på pretty little liars, alone. Men, det var inte så farligt. Nu sitter jag med gitarren i famnen och klinkar lite. Ny cover kommer upp till helgen förmodligen.
xoxo <3
  

Julavslutning 2012-en helt ny jul

Inte så mycket att se, men går ju bra att lyssna.
Jag och min vän Stina sjunger på julavslutningen!


så var måndagen över

har inte haft tid att hinna redigera bilder så förlåt för lite halvkassa bilder.
 
Hej, klarat av ett matteprov idag. Tror det gick rätt bra. På torsdag är det sedan ett spanska prov så det blir mycket plugg denna veckan. Så om det blir lite dåligt uppdaterat är det på grund av det. 
 
Ni får ha en jättebra vecka. Snart sportlov ju!

random bild

svar till frågestunden kommer upp på sportlovet. Så glöm inte fråga det du vill ha svar på om du inte redan har gjort det!
Veckans cover kommer inte upp denna veckan för jag vill vara helt säker på texten osv, och sedan kommer jag använda min studiomikrofon för då har jag köpt allt jag behöver till den så ni får vänta en vecka till. 
 
Ha det bäst!

serious face

skratta inte alltför mycket.

Försökte mig på "serious face" för någon vecka sen. Det är inte lätt asså, haha.  

frost

time for sleep. Sov gott allihopa!

sälen

en bild från Sälen.

Hej på er! Nu sitter jag i min säng och kollar på Pretty Little Liars, så himla bra! Så, ska fortsätta kolla så hörs vi senare.
 

...

glöm ej frågestunden.

dags för frågestund

Har ni tänkt ut några frågor ni vill ställa mig? Då är det bara att kommentera så svarar jag i en videoblogg senare. Ni frågar jag svarar. 

me and the snow

Frågestunden kommer upp ikväll eller imorgon.

Q/A

så söt, är det din lillasyster? 
japp, det är det :)
använder du redigerings program, isåfall vilket/vilka? :)
Jag använder Gimp 2.6 
 
Var i Sälen var du?
På Lindvallen.
 
Tänkte snart starta en frågestund så ni kan ju redan nu tänka på frågor ni vill ställa mig. 

snöporträtt

Kusinen på bild
 

Prenumerera på youtube: Lova Möller-Nilsson
Följ på bloglovin: HÄR
Följ på instagram: justlova, http://instagram.com/justlova/
 
 

Veckans cover - Nothing Like Us

 
Nu när vi istället åkte hem i lördags så hade jag tid att filma och spela in till veckans cover så här är den. Jag vet att det inte är perfekt, låter lite sisådär men hoppas ni gillar det. Börja prenumerera på mig: Lova Möller-Nilsson. 
 
Ni är bäst!

trafikljus

Bild jag har tagit med mobilen.

Nu är vi precis utanför Göteborg och cirka två timmars bilfärd kvar. (Hur lönt var det att åka till sälen, haha) men men. Lite synd att jag missar melodifestivalen idag, får se reprisen imorgon. Hoppas ni har det bra, kram!


Sälen 2013

Bara en liten kortis video över lite view, ignorera ljud osv. (Ville egentligen ha musik med men vet inte hur man gör, så om någon vet hur man gör så säg till)


åh så tråkigt

(fick ta en bild ur arkivet)
 
Både Mira och farfar har spytt. Känns ju inte så kul. Är rädd för att det är min eller pappas tur snart. Så förmodligen åker vi hem redan idag. Alla fina foton jag skulle ta har inte blivit av och alla "äventyr" vi skulle göra idag blir heller inte av. TRÅKIGT! Åh vad sur jag är. Men man får väl tänka positivt, vi har i alla fall fått komma upp hit, och det är inte varje gång man åker flygplan hit heller. Så det har varit lite extra spännande. Men ja, det slutar inte så bra direkt. Får hoppas på det bästa.

läs

Som ni kanske förstår blir det ingen cover på söndag, är ju i sälen osv. Men jag kan säga att det blir en cover på antingen "nothing like us-Justin bieber" eller "stay-rihanna". Så den kommer upp nästa veckan istället :)

 


1 februari


RSS 2.0