ny dator med inte så många bilder inlagda

coola Bianca.
Jag har köpt en ny dator (pga att min förra är väldigt gammal och trög) så jag är verkligen jättenöjd! En Toshiba. Enkel, snygg och en bra dator att ha med till skola bl.a. Jag har inte hunnit fört över nya bilder på den men det kommer ju. Promise!
xo

Sälen 2013

Precis anlänt till stugan.
När vi hade gått upp för Gustavbacken (<- ett berg). Underbar utsikt
Utsikt mot fjäll.
Haha, random bild på gräs och få blommor.
 
En snabb genomgång bland en massa bilder från Sälen. Vi hade otroligt bra. Fint väder hela veckan och bara lugnet. Woa, härligt!
 

outfit

På bild, redigering: Jag (Lova), Foto: Vendela
 
Jag är hemma från Sälen nu (kom hem igår kväll) och har hunnit träffa Vendela idag, så vi fota lite. Bilder på henne kommer imorgon! BIlderna från Sälen har jag inte hunnit redigera än men de kommer också läggas upp under veckan. 
xo
 

Kolsva

Hej! Igår körde vi iväg till Linköping för att sova där en natt. Imorse körde vi sedan vidare till kolsva för mamma och pappa vad nyfikna på huset Ernst gjort om i sommar. (Det är huset på bilden) och nu är vi i Sälen/Dalarna och ska snart äta nacho combo, mums!
Jag ska försöka uppdatera så gott det går, ha det bra!


fight til the end

Kolla duktig jag varit idag! Sprungit.


lova

Hej! Jag har inte så mycket att berätta för tillfället. På lördag åker jag och familjen till Dalarna så det blir väl mer att berätta när jag kommer hem igen. 

tjejen Bianca II

Det finns så många platser att fotografera på som inte alls behöver ligga långt ifrån husdörren. Först var det tänkt att vi skulle cykla ner till stan och fota vid några gamla hus men eftersom jag inte hitta min cykelnyckel fick det bli runt kvarteret och detta var en av många platser. Så man behöver inte ta många steg för att hitta en bra fotoplats.
 

tjejen Bianca

Fina Bianca stod framför kameran idag.

stockholmare hälsar på

Hilda 6 år
Livia 7½ år
 
Förra veckan kom mina kusiner från Stockholm ner till oss. De ska vara här i nån veckas tid och det är alltid kul att träffa dem, eftersom det inte blir så ofta. 

Alice

My friend Alice.

moi

Oj vad blek jag ser ut på denna bilden! Kan nog säga att jag inte ser sååå blek ut i verkligheten, haha. Skyller på att vädret inte varit så bra än så länge.

del III


Fanny

 

två kusiner


in love

Jag blev helt förälskad i bilden. Min fina syster och underbart motljus. Skärpan blev så himla klar också. <3 

svan

solnedgång i Valjevik.
 
Jag kan inte fota landskapsbilder. Jag vet inte hur man gör. Jag vet inte hur man får den där härliga bilden så det ser ut i verkligheten. Får väl söka på google och lära upp mig själv till nästa gång, haha. 

mot en tegelvägg

Jag har nu kommit hem från Valjeviken och ska snart sticka iväg till jobbet. Bilder från minisemestern kommer senare ikväll eller imorgon.
 
xo

Valjeviken

Hej bloggen! Jag är i Valjeviken, Blekinge och har det bra. Vi åker hem imorgon, vi hörs!

(Bilden är från förra sommaren)

 

mina <3

Härromdagen ville jag fota Mira men motvillig som hon var sa plötsligt pappa "Jag blir gärna fotad, har inte en bild på mig sen blabla" så det blev att pappa hängde med mig ut (och Mira lite halvsur). Pappa fick hålla på att kittla Mira så hon inte såg allt för sur ut, hihi. Denna bild tycker jag är härlig i alla fall!

Jonna

 

tisdag nionde juli

Något jag glömt att berätta är att idag sticker jag och familjen tillsammans med våra grannar till Blekinge. Vi ska bo i stuga på en camping i två dagar. Ska passa på att fota så mycket vädret tillåter!! 

sand between the fingers

JAG ÄR FINALIST I FOTOTÄVLINGEN JAG DELTOG I SÅ RÖSTA PÅ NUMMER 1 HÄÄÄR, tack!

i det fria

oredigerade...
 
Ska försöka ta mig an att fota natur bilder oftare, har ju blivit människor en hel del. Men jag tycker det är roligt att fota tillsammans med någon annan istället för att gå runt i skogen själv, hihi. Men som sagt, det ska bli av!! 

deltar i fototävling

Jag är med i Filippas fototävling med denna bild ^. Om jag vinner skulle jag vilja ha detta motljusskydd  från kamda. 
Länk till tävlingen: Fototävlingen
                                                                    

del II

Godkväll! Jag har skapat ett instagram konto där jag kommer lägga upp bilder jag tagit, så om du vill ta en kik så kan du följa mig: lovamarias. Mitt privata konto är: lovamnilsson, så om du vill "lära känna" mig mer så ta en titt där också :) 

Emma i en fin blomkrans

Vad tycker ni om bilderna? Fler kommer

spontan fotografering

Canon EOS 1100D + Canon EF 50mm f/1.4
Eftersom jag var rätt ivrig att fota med mitt nya objektiv frågade jag grannbarnen om de kunde tänka sig bli fotograferade. På bilderna är det Viggo och hans syster Jonna. Fler bilder på Jonna kommer imorgon. Älskar verkligen den första och sista bilden <3
 

Can't hold us-first verse-cover

Ni får ignorera småfelen men efter en halvdagsträning sitter det hyfsat! Är nog liiiite stolt ändå, hihih


nytt tillskott i kameraväskan

yey, har införskaffat mig ett nytt objektiv. Ett Canon EF 50mm 1.4 USM och det sitter redan på kameran så har inte fotat bild på det, hihi. Har även hunnit testa det idag och kan väl inte vara nåt annat än nöjd! Visar bilderna imorgon.
 
Godnatt.

RSS 2.0